Dösjöbro IF

Referat: Vejby IF - Dösjöbro IF

Hallå Veteranos,

Söndagens match mot nykomlingarna Dösjöbro blev en välspelad match med två lag som verkligen ville ”lira boll”.
Matchen startade med att vi hade ett visst spelövertag och skapade några hyfsade chanser framåt med det dröjde till matchminut 24 innan Robban, från distans, sköt i 1-0 assisterad av Wulff. Vi hade lägen att öka på ledningen innan paus men lyckades inte.
I början av 2a halvlek fortsatta vi att trycka på och hade flera öppna lägen där vi borde avgjort matchen. I stället tog Dösjöbro över mer av spelet då vi föll ner väl mycket mot eget mål och Dösjöbro fick chansen att kvittera via en, feldömd straff, och satte den i mål.
Rasmus var åter stabil i mål och gjorde bl a en kanonräddning. Andy och Wulff höll ihop försvaret bra och på mitten var Sandro giganten som ”var först på alla bollar”!
Sammanfattningsvis hade nog Dösjöbro lika mycket av spelet som vi men sett till antalet vassa målchanser borde vi vunnit matchen.
Nu är det bara att ladda om inför nästa hemmamatch på söndag mot ett revanschsuget Viken.